Vastagbélrák univ


egészségügyi garancia a paraziták tisztítására

University Paul Sabatier of Toulouse Rövid összefoglaló A projekt célja az egészségügyi műveltség HL beavatkozás hatásának felmérése - a háziorvosok számára végzett HL és CRC szűrővizsgálatok rövid prospektussal és videó a megfelelő páciensek számára, a CRC - szűrés és más másodlagos eredmények fokozása érdekében négy alultáplált földrajzi terület Franciaországban.

A nyomozók kétkarú, véletlenszerű elemeket fognak használni ellenőrzött klaszterpróba 8 fürtön területenként 2elsősorban az alulteljesített populációkat szolgálva Franciaország 4 földrajzi területén 32 alapellátási orvossal és vastagbélrák univ toborzott.

Részletes leírás Háttér A vastagbélrák CRC a rákterhelés egyik vezető oka világszerte, és a harmadik leggyakrabban diagnosztizált rák Franciaországban évente 44 új esettel Franciaországban.

nyelőcsőrák hpv

A CRC-szűrés szisztematikus felvétele javíthatja a túlélési arányokat. Azonban az emberek korlátozott az egészségügyi műveltség HL és az alacsonyabb társadalmi-gazdasági helyzet ritkán vesz részt.

Az általános cél az egy HL-beavatkozás hatásának vastagbélrák univ, amely a Vastagbélrák univ és a CRC-szűrő képzést ötvözi általában orvosok rövid prospektussal és videóval, amely alkalmas betegek kezelésére irányítja a CRC növelését szűrés és egyéb másodlagos eredmények négy alultáplált földrajzi területen Franciaországban.

helminthosporiosis szervekben

Módszerek A vizsgálók kétkaros, randomizált, kontrollált klaszteres vizsgálatot alkalmaznak 8-kor klaszterek területenként 2amelyek elsősorban az alulteljesített populációkat szolgálják 4 földrajzi területen Franciaország 32 alapellátási orvossal és beteget vett fel.

A a nyomozók körébe az összes 50 és 74 év közötti ember tartozik, vastagbélrák univ jogosultak a CRC-re szűrés. A projekt közösségi alapú részvételi kutatási megközelítést fog követni.

pinwormok és bruxizmus

A elsődleges eredmény a CRC szűrés felvétele. A projekt minőségi igényeket is tartalmaz értékelés fókuszcsoportok és interjúk a beavatkozás befejezése előtt és a tesztelés előtt a kombinált beavatkozás elfogadhatósága a tárgyalás előtt. A toborzás befejezése után félig strukturált interjúkat készítenek régiónként legfeljebb 8 egészségügyi szakemberrel legfeljebb 24 és régiónként beteg legfeljebb 48 az adatok telítettsége alapján.

pillangó zeugma klub

A a nyomozók olyan stratégiákat fognak feltárni, amelyek elősegítik a beavatkozás tartós és gyors alkalmazását megvalósítás a normalizálási folyamat elméletével. Regressziós keretrendszer és mediáció elemzéseket fognak használni. Discussion Limited HL és annak hatása az általános népességre növekvő közegészségügyi és politikai kihívás világszerte.

Korlátozott figyelmet kapott Franciaországban. Egy kombinált HL a beavatkozás csökkentheti a CRC-szűrés egyenlőtlenségeit, és növelheti a szűrési arányokat a legtöbb között a sebezhető csoportok, valamint a tudás és az aktivizálás bővítése a ismételt szűrés.

condilom lakás

Átfogó állapot.