Unicamp prosztatarák


A platform mesterséges intelligenciát használ a Zika és más kórokozók diagnosztizálására Videó: Satya Nadella budapesti előadásaÁprilis A Campinas Unicamp prosztatarák UNICAMP Brazíliában dolgozó tudósok olyan platformot fejlesztettek ki, amely számos betegség diagnosztizálására nagy pontossággal, a vérben található metabolikus markerek alkalmazásával.

egészségügyi garancia a paraziták tisztítására

Az eljárás kombinálja a tömegspektrometriát, amely képes azonosítani a vérszérumban jelen lévő több tízezer molekulát, olyan mesterséges intelligencia algoritmussal, amely alkalmas virális, bakteriális, gombás és genetikai eredetű betegségekhez.

Az eredmények megjelentek a Frontiers in Bioengineering és Biotechnology-ban.

papilloma a mell tüneteihez

A platform másik ereje - tette hozzá - az a képessége, hogy a fertőzés kezdete után 30 nappal elemzett vérszérumban is felismerhető legyen a Zika pozitív esetei, amikor a betegség akut fázisa vége. Gépi tanulás A platform fejlesztése és validálásaa UNICAMP általános és kórházi kórházában kezelt betegből vett vérminták elemzésével foglalkozott.

papilloma szemölcsök a lábakon

Ezek közül et diagnosztizáltak a Zika-val a jelenleg az arany standardnak tekintett módszerrel: valós idejű polimeráz láncreakció RT-PCRamely a fertőzés akut fázisában vírusos RNS-t észlel a testfolyadékokban. A többi beteg volt a kontrollcsoport.

véres giardia széklet

Körülbelül a unicamp prosztatarák ugyanazokkal a tünetekkel jár, mint a Zika számára pozitívnak bizonyult csoport, például láz, ízületi fájdalom, kötőhártya-gyulladás és bőrkiütés, de a Zika esetében negatív RT-PCR-eredmények voltak.

A többi nem volt tünete, negatívnak bizonyult vagy dengue-mal diagnosztizálták.

  • Hányás a férgek kezelésében
  • Hogyan kezelik az apró papillómákat HPV kimutatása tünetmentes állapotban, majd szemölcs és rákrizikó gyorsított étrend-kiegészítők méregtelenítés céljából Szemölcsök terhesség kockázata jobb intraductalis papilloma icd 10, hpv zmiany skorne arcparazita gyógyszer.
  • Unicamp prosztatarák - budapestfoglyai.hu
  • Gyomor-bélrendszer méregtelenítése / vastagbél tisztítása
  • Férgek és gyógyszerek férfiaknak

Minden összegyűjtött mintát tömegspektrométerben elemeztünk, amely egyfajta molekulatömeg-skálaként működik, a molekulák tömegének megfelelően. Mind a Zika, mind a kontrollcsoportban pozitívnak bizonyult csoport spektrometriai analízise során kapott adatokat egy randomizált erdei gépi tanulási algoritmust futtató számítógépes programba töltötték.

condyloma intim helyen

Ez a fajta mesterséges intelligencia eszköz nagy mennyiségű adatelemzést képes elvégezni meghatározott statisztikai módszerekkel, olyan minták lekérdezése céljából, amelyek alapul szolgálhatnak az osztályozáshoz, előrejelzéshez, döntéshozáshoz, modellezéshez stb.

A programba bevitt betegadatok új készlete növeli tanulási kapacitását, és érzékenyebbé teszi, folytatta.

Prosztata-PSA gyorsteszt

Unicamp prosztatarák Zika esetében a FAPESP által finanszírozott tanulmány 42 biomarkerből álló fórumot hozott létre, mint a vírus azonosításának egyik kulcsát. Ezek közül et találtak az algoritmus, hogy a betegségben pozitívnak bizonyult betegek vérében nagymértékben előfordulhasson. Ez a készlet fontos, és ez nagy pontossággal mondja el nekünk, Továbbá, még akkor is, ha a vírus mutál, a program alkalmazkodik és változik is, ez nem statikus módszer "- mondta Catharino.

férgekészítmények a férgek elpusztítására

Az UNICAMP csoport jelenleg vizsgálatokat unicamp prosztatarák annak értékelésére, hogy a platform képes-e a gombák által okozott szisztémás betegségek diagnosztizálására. Azt is tervezik, hogy teszteljék, milyen jól érzékeli a bakteriális és genetikai betegségeket.

A tömegspektrométereket rutinszerűen alkalmazzák olyan eljárásokban, mint például a D-vitamin mérése és az újszülöttek vérplazma-szűrése az anyagcsere-megbetegedések kimutatására a sarokcsípésen keresztül.

Ellenőrzött klinikai teszt. Mód: januárja és áprilisa között a gerincvelő sérülés ambuláns klinikájában 30 beteg vett részt, akiknek NMES A csoport kerültek klinikai és röntgenvizsgálatra a lábukra és a bokájukra, és összehasonlították a gerincvelő sérülési csoportjával B csoport. NMES-en és egy testcsoportból álló csoporton keresztül C csoport. Eredmények: A középtalp és a boka szubtaláris ízület átlagos mobilitása szignifikánsan magasabb volt a C csoportban, mint az A és B csoportban.

Minden Az Egészség.