Ricinusolaj méregtelenítésre


A pakolás három legfontosabb hatása, hogy az alhasi vérkeringést és a nyirokrendszer keringését fokozza, valamint a máj működését harmonizálja.

ricinusolaj méregtelenítésre

Az alhasi vérkeringés serkentésével frissebb és oxigéndúsabb vér ricinusolaj méregtelenítésre a kismedencei szervekhez, ami lehetővé teszi a letapadások és hegszövetek gyógyulását valamint a belső nemi szervek optimális működését.

A nyirokrendszer serkentése a méreganyagok eltávolítását segíti.

  • Giardia kimutatasa
  • Hogyan lehet megszabadulni a paraziták népi módszereitől?
  • Helmint fertőzés helyreállítása
  • Minsal vastagbélrák

A máj megfelelő működése szintén nem elhanyagolható, mivel a hagyományos kínai orvoslásban a máj- és a vese meridián állapota szorosan összefügg a menstruációval és a termékenységgel. Mikor és hogyan kell alkalmazni a pakolást?

ricinusolaj méregtelenítésre

A legfontosabb szabály a ricinusolajos pakolással kapcsolatban, hogy kizárólag a menstruáció lezajlása után és az ricinusolaj méregtelenítésre előtt szabad alkalmazni, a ciklus első felében. Módját érdemes első alkalommal szakembertől elsajátítani.

ricinusolaj méregtelenítésre

Így járj el 1. Locsolj meg lehetőleg hidegen sajtolt ricinusolajjal egy hosszú téglalap alakúra hajtogatott pamutkendőt! Ne csöpögjön belőle az olaj, de legyen rajta bőven!

ricinusolaj méregtelenítésre

Tedd rá az alhasadra! Tegyél rá folpack fóliát!

Vastagbél méregtelenítő ricinusolaj Gyuri bácsi az emésztési problémákról - 1. Hogyan kell kezelni a papilloma szemölcsöket paraziták és gombák kezelésére szolgáló gyógyszerek, szemölcsök terhesség kockázata bél szemölcsök. Béltisztitás természetes úton.

Helyezz ezekre a rétegekre forró vizes gumitömlőt! Takard le mindezt egy törölközővel!

ricinusolaj méregtelenítésre

A ricinusolajos kendő többször újra felhasználható, egy hónapon belül nem kell cserélni! Dióhéjban A ricinusolajos pakolás nagyszerű természetes módszer a termékenység támogatására. Segít a méreganyagok eltávolításában a nyirokrendszer és a máj harmonizálása általvalamint fokozza az alhasi vérkeringést.

ricinusolaj méregtelenítésre

Számos nőgyógyászati rendellenesség esetén hatékony kiegészítő terápiának bizonyult, valamint a megelőzésben is fontos szerepet játszik. További információ: Megjelent a HelloBaby! Légy Te is előfizetőnk!