Papillomavírus ausztrália


A HPV elleni oltás felére csökkentette az új méhnyakrákos esetek számát Szerző: MTI A humán papillomavírus HPV elleni védőoltás a bevezetése óta eltelt tíz évben 50 százalékkal csökkentette az új méhnyakrákos esetek számát a vakcinát használó országban, és a szakemberek szerint negyven éven papillomavírus ausztrália a HPV okozta összes ráktípust sikerülhet felszámolni.

Az elsőként Ausztráliában bevezetett védőoltás a torokban és szájban kialakuló rákos betegségek ellen is véd nőknél és férfiaknál egyaránt - írta a BBC News.

vastagbél tisztító rend

Ausztráliában 90 százalékkal csökkent a fertőzöttség a vakcinaprogram tíz évvel ezelőtti bevezetése óta" - mondta Ian Frazer, az ausztráliai Transzlációs Kutatóintézet professzora. Hirdetés A humán papillomavírus leggyakrabban szexuális úton terjed. Ebben az esetben a fertőzöttnek nagyon nagy az esélye, hogy rákos lesz" - mondta a szakember.

nyirokrák hodgkin

A HPV elleni oltás bevezetése óta millió dózist adtak be a világ országában, aminek hatására 50 százalékkal csökkent az új méhnyakrákos esetek száma. A kutatók célja, hogy a jelenleg két vírustörzs ellen védő vakcinát addig tökéletesítsék, amíg papillomavírus ausztrália vírustörzs ellen lesz képes védelmet nyújtani.

paraziták kezelése a gyomorban