Korai bőrrák


Miért nem láthatja meg Ön a korai bőrrákot?

szemölcs hegek

Az alábbi ábra a melanoma legveszélyesebb bőrráktípus növekedését mutatja. A növekvő daganat az 1. Pontosan úgy néz ki, mint egy békés anyajegy, csak éppen nem az, hanem bőrrák melanoma.

ajakrák tünetei

Ebben a fázisban nincs az az orvos, aki észre tudná venni a bőrelváltozást Ahogy növekszik a melanoma 4. A laikusok számára is érthető, közismert 4 SZ korai bőrrák szín, szél, szimmetria, szélesség foglalja össze ezeket a változásokat. A baj az, hogy az ekkor felfedezett melanomák már sokszor nem gyógyíthatóak, és nagyon hamar halálhoz vezetnek.

papilloma a szemhéjon hogyan kell dörzsölni

Az egyetlen szűrési módszer, amellyel felfedezhető a korai melanoma Olyan szűrési módszer kell, ami digitálisan rögzít minden pöttyöt a bőrön, hiszen a későbbiekben csak így van lehetőség arra, hogy anyajegyről anyajegyre összehasonlító elemzést végezzünk.

A rendszeres szűrővizsgálat azért nagyon fontos, mert így még időben kiderül egy teljesen szabályosnak tűnő anyajegyről is, ha az mégis rosszindulatú, ugyanis ezzel a módszerrel már a legapróbb elváltozásokat is észlelni tudjuk.

cocci baktériumok

A korai bőrrák összehasonlító technológiával történő anyajegyszűrés egyedülálló a magyar piacon, kizárólag a Melanomamobil nyújtja a minden anyajegyre kiterjedő összehasonlító elemzést.