CSAPATÉPÍTÉS

Nehéz helyzetben van az, aki arra vállalkozik, hogy céges csapatépítést szervez a kollégáknak. A kínálat elképesztően nagy, s hamar zavarba kerül az ember: indoor vagy outdoor, pihentető vagy fejlesztő, extrém vagy hagyományos program mellett tegye-e le a voksát…

De tulajdonképpen milyen is a jó csapatépítő program? Olyan, ami egyszerre nyújt izgalmat és kikapcsolódást, ahol a résztvevők szinte észrevétlenül  válnak szorosabban együttműködő közösséggé, amin egyszerre érzi jól magát beosztott és főnök, ami nem tart a végtelenségig és ráadásul a költségei is vállalhatók.

Az idén nyáron debütált „BP foglyai – szabadulás a Király fürdőből” című logikai társasjáték mindezt tudja. Egyszerre fejlesztő és kikapcsoló, a vállalkozó kedvű férfiak és a finom részleteket szerető nők is kedvüket lelik benne, és egészen biztosan közösségkovácsoló erővel bír.

A különleges helyszínen, ám mégis a város szívében lévő Király fürdőben mostantól lehetőség nyílik arra, hogy egyszerre akár 30 fő éljen át egy páratlan játékélményt. A feladat csupán annyi, hogy 60 perc alatt ki kell jutni a lezárt épületrészből. Ehhez azonban minden játékosnak össze kell dolgoznia, és tudásának legjavát nyújtva ügyességi, logikai és kreatív feladatokat kell megoldania.

Az egyórás játék során a csapattagok szinte kilépnek a valós időből: a sikeresen megoldott részfeladatok, majd a kiszabadulás igazi örömforrás – olyan, akár egy jól elvégzett munka után érzett felszabadult öröm, mely nemcsak az egyénről, hanem a játékostársakról, azaz a csapatról is szól.

A játék különböző létszámú csoportokra szabható, azaz akár 10, 20 vagy 30 fős csapatok számára is megrendezhető.

A helyszín adottságaiból fakadóan a játék ráadásul könnyedén összeköthető más kísérőprogramokkal is: hajós vagy gyalogos városnézéssel, jó hangulatú evés-ivással a belvárosban vagy egyéb szabadidős tevékenységgel.

Szeretettel várjuk érdeklődését – az egyedi időpontokra és a csapatárakra vonatkozóan is!