ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A budapestfoglyai.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és annak minden pontjával egyetért.

Az alábbi szerződés a jelentkezés véglegesítésekor létrejön a weboldalt üzemeltető BP Foglyai Bt.(Eladó) valamint a jelentkezést végző látogató (Vevő) között.

Üzemeltetői adatok:

 • Cégnév: BP Foglyai Bt..
 • Székhely: 1124 Budapest, Kiss János altábornagy utca 55.
 • Adószám: 25082630-1-43
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elérhetőség: info@budapestfoglyai.hu
 • Telefon: +36-20-373-89-98

Szolgáltatás leírása:

A weboldalon logikai játékon való részvételre lehet jelentkezni. A játék a Fő utcai Király Gyógyfürdő egy részében kerül megrendezésre, előre egyeztetett időpontokban. A játékon előzetes regisztrációt követően vehetnék részt a játékosok.

A feltüntetett árak végfelhasználói árak, melyek 0%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Regisztráció:

A regisztráció a honlapon a jelentkezés menüpont alatt történik. A regisztrációt követően a Vevő egy visszaigazoló e-mailt kap – az általa megadott e-mail címre –, amely a regisztráció során megadott adatokat, a játék időpontját, és a játékkal kapcsolatos információkat tartalmazza.

A regisztráció kötelezi Vevőt a játékon való megjelenésre, és a részvételi díj kifizetésére. A regisztráció elküldésével egyidejűleg Vevő elfogadja, hogy a játéktól való elállás esetén a részvételi díj 50%-át köteles megfizetni Eladó felé. Amennyiben Vevő a játék időpontja előtt 72 órával mondja le az időpontot, fizetési kötelezettség nem terheli.

A regisztráció menete a honlapon:

 • Kattintson a jelentkezés menüpontra.
 • A megjelenő naptárból válassza ki az Önnek megfelelő dátumot, majd kattintson rá.
 • A felugró ablakban válassza ki a megfelelő időpontot, majd adja meg a személyes adatait.
 • A regisztráció megerősítéséhez kattintson a jelentkezés gombra.

Amennyiben a regisztrációt követően 24 órán belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail az Ön által megadott e-mail címre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@budapestfoglyai.hu e-mail címen.

Részvételi díj:

A játék ára:

 • 8-10 fő részvétele esetén: 32.000 Ft/csoport
 • 11-15 fő részvétele esetén: 38.000 Ft/csoport
 • 16-20 fő részvétele esetén: 45.000 Ft/csoport
 • 21-25 fő részvétele esetén: 52.000 Ft/csoport
 • 26-30 fő részvétele esetén: 62.000 Ft/csoport

A feltüntetett árak végfelhasználói árak, melyek 0%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

A részvételi díjat minden esetben a helyszínen készpénzben, előre utalással vagy utólag utalással.

Részvételi feltételek:

A játékon mindenki a saját felelősségére vehet részt. 14 éven aluli gyermekek a játékban kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt.

A játékban minimum 8, maximum 30 fő vehet részt egyszerre.

A játékhelyszín egész területén szigorúan tilos a dohányzás és a nyílt láng használata.

A játéktérbe szigorúan tilos olyan tárgyakat bevinni, amelyek veszélyeztetik a játékosok saját vagy más testi épségét!

A játékot szigorúan tilos alkoholos állapotban igénybe venni.

A részvételi feltételek elfogadására vonatkozóan a játék megkezdése előtt minden játékosnak írásbeli nyilatkozatot kötelező tennie. Ennek hiányában nem vehetnek részt a játékban.

Elállás joga:

A jelentkezést követően a játék időpontja előtt 72 óráig Vevőnek joga van elállni a játékban való részvételtől, ez esetben fizetési kötelezettség nem terheli. A regisztráció elküldésével egyidejűleg Vevő elfogadja, hogy 72 órán belüli játéktól való elállás esetén a részvételi díj 50%-át köteles megfizetni Eladó felé.

Amennyiben a játék az Eladó hibájából nem valósul meg, úgy Vevő jogosult a teljes befizetett összeg (előleg vagy részvételi díj) visszaigénylésére, melyet Eladó az igényléstől számított 15 napon belül teljesíti.

A regisztráció során megadott személyes adatokat Eladó harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel.

Egyéb rendelkezések:

Amennyiben a játéktérben bármilyen szándékos rongálás következik be, vagy Eladónak egyéb anyagi hátránya keletkezik, azt Vevő köteles megtéríteni Eladó részére.

A játék helyszínén történő lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért Eladó nem vállal felelősséget.

Vis major esetekben (árvíz, földrengés, egyéb természeti katasztrófák, stb), amennyiben a szolgáltatás meghiúsul, az Eladót semmilyen felelősség nem terheli, további időpontokat hirdet meg, amelyekre játékosoknak újra szükséges jelentkezniük.

A fentiekben meg nem határozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadóak.

Budapest, 2016. 04. 09.

 

a budapestfoglyai.hu csapata

(képviselő: Káldi Márton)